tisdag 28 februari 2012

...att en del är gott och annat är mer skit

Det är skit att inte bli av med förkylningen. G är inne på andra omgången, nu uppgradera med huvudvärk och feber. Ska vi gissa på influensa? Härligt, då har man att se fram emot.

Det är skit att jag har så svårt att sova. Dels beror det på att jag slumrar lite nu och då eftersom jag inte sover så bra på nätterna....ja ni ser, en ond cirkel. Dels beror det på en felande termostat. Vi pratar inte mer om saken men avstängt element, solfjäder och ett vidöppet fönster underlättar något.

Meeeen gott är att jag "trumfat" igenom ett långtidsuppdrag med arbetsuppgifter jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha!
Suger bra länge på den mellan ( vilket är detsamma som karamellen) och borstar sedan tänderna med den här godingen. Visst är den URTJUSIG?

Tja, vad kan man mer begära av livet? Ny tandborste och ett uppdrag som jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha och som jag är som klippt och skuren för. Möjligen att man blir frisk ordentligt några dagar före den 17 mars.

5 kommentarer:

 1. En får gratulera till uppdraget och önska lycka till!
  Det däringa med flunsa verkar vara något alla ränner runt med. Här harklar maken upp lungorna att antal gånger om dagen. Och han ska vara frisk nu enligt konstens alla regler. Nu verkar ju inte konsten så himla bra på regler eftersom de inte stämmer men...
  Själv är jag naturligtvis frisk igen, jag är ju kvinna.

  En sådan fin tandborste ska jag köpa inom kort. Då blir det ÄNNU roligare att borsta tänderna och jag kan stoltsera med de snyggaste gaddarna i stan.

  Ett tanttips från en till en annan är att sova med öppet fönster och byta till ett tunnare täcke. Maken protesterar med att sova påklädd. Mes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fönstret är jätteöppet och täcket väldigt tunt. Ska det bli svalare ändå får jag sova i min nya kylåfrys.
   Tack för lyckönskningar, jag ska göra mitt bästa, det lovar jag.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja men ett liv just nu eller en kär gammal wettextrasa går väl på ett ut. :-)

   Radera