torsdag 5 april 2012

Kalla händer

Vi är i stugan! Första helgen för året. Kissarna är med och håller på att förgås av upphetsning över allt som låter, luktar och de ränner fram och åter, in och ut, upp och ner. Och rätt vad de är kommer de in för att berätta om allt.

Vägen är inte farbar än så vi går från landsvägen med packning på rygg och i pulkor. Den här gången hade vi tur eftersom den fyrhjulingsförsedda grannen (tänk er den bilden) kom precis som samtidigt som vi (och att komma samtidigt är eftersträvansvärt om man ska tro kvällstidningarnas sexfrågespalter) och fick nöjet att köra ut en hel massa grunkor åt oss.

Nu är vi alltså här och eldar järnet och kör värmeanläggningar i form av infravärme och fläktar. Det lär bli en kall natt men det passar en kärring med termostatfel alldeles ypperligt.

Tänkbart är att det inte skrivs så himla mycket mer den här påskhelgen (som vi alltså inleder redan nu) och då får en väl passe på å önske er alle en glad påsk!

Ovanstående skrevs i går kväll och resten alltså denna Skärtorsdag. I går hade vi ingen internetuppkoppling men som den borne nätverkstekniker man är har jag naturligtvis ordnat det. Så fort spisarna blivit rejält matade med ved, tunnan på utedasset iordningställts (och då får man fan knipa för kung och fosterland eftersom kylan håller en kvar i sängen längre än ändtarmen mår väl av) och kattorna blivit in- respektive utsläppta femtioelva gånger så lade jag pannan i små veck och listade ut vad som felade. Därpå ordnade jag och si, nu kan vi blogga igen. Möjligen kan vi även hänga på fejan och skriva otidigheter till våra vänner.

Glad påsk på er igen då....

5 kommentarer:

 1. Småländskan5 april 2012 13:28

  Glas Påsk!
  Och det låter underbart härligt att vara där i stugan, elda, greja, se till katternas ut- och inmarsch!
  Ha en riktigt fin helg!

  SvaraRadera
 2. Småländskan korrigerar5 april 2012 13:29

  Glas påsk är ju bra, men ännu bättre med GlaD påsk! *s*

  SvaraRadera
 3. Vad det låter trevligt!!!!! Som ett utmärkt sätt av varva ned och ladda batterier.
  GLAD PÅSK!!!!!

  SvaraRadera
 4. Ah, äntligen! Undrade om du gått bort dig där i Ånge...

  Hoppas ni får en lika skön helg som vi, dock har vi inomhustoa och behöver inte knipa alls.

  Glad påsk och allt sånt!

  SvaraRadera